Home > Groepslessen Hoogezand

Groepslessen Hoogezand

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts 3 kwartier tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je body! BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

Body Balance stimuleert een gecontroleerde ademhaling en concentratie. Een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische training die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Body Balance is zeer geschikt voor mensen die lange, slanke spieren willen krijgen. De stretchoefeningen die worden gedaan, houden je flexibel en maken je ook extra lening. Daarnaast is het een goede manier om calorieën te verbranden en zo helpt het bij het afvallen. 

Is een les welke is gericht op spierkracht, houding en uithoudingsvermogen. De les is opgedeeld in 2 delen, 1ste gedeelte van de les is gericht op je conditie en het 2de gedeelte van de les op spier- en weerstandstraining.  Voor alle bewegingen zijn opties zodat iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen. Tijdens deze les word er gewerkt aan het hele lichaam zowel boven- als onderlichaam. Elk spiertje komt aanbod ook de buikspieren zullen niet worden overgeslagen. Hierbij  maakt u soms gebruik van uw eigen lichaamsgewicht of er word gebruik gemaakt van dumbells of stangen. De les duurt een uur waarbij de laatste 5 minuten draait om het stretchen van uw spieren om blessures te voorkomen. 

 

Cardio-boksen Hoogezand combineert technieken uit het boksen met fitness. Met bokstechnieken train je jouw evenwicht, coördinatie, reactievermogen en behendigheid. Dat maakt cardio-boksen tot een full-body workout die goed is voor je hele lichaam. Dankzij de mix van cardio- en krachttraining verbetert cardioboksen je algehele gezondheid.

Lees meer over Cardio Boksen bij Sportclub Sens >>

Cardio Dance is een groepsles waarbij je op een intensieve manier enorm veel plezier hebt, terwijl je calorieën aan het verbranden bent. Tijdens deze les dans je op je eigen niveau, het leuke van deze groepsles is dat er in een uur verschillende dansstijlen voorbijkomen waaronder latin, Hip-Hop en streetdance. Cardio Dance is een dynamische les waarbij je na 1 uur bezweet en voldaan de les verlaat.

Bij een circiuittraining wordt het hele lichaam getraind. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening en dit gebeurt alsnog in een flink tempo. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

De meeste mensen denken echter nog steeds dat cardio de meest efficiënte manier is om vet te verbranden en gewicht te verliezen. Ze hebben het echter bij het verkeerde eind.Je kan HIIT gebruiken om af te vallen of om je conditie te verbeteren. Maar wat is HIIT nou precies?HIIT of terwijl High Intensity Interval Training zijn allemaal korte oefeningen van ongeveer 60 seconden met een korte rustpauze van 30 seconden. Deze trainingen zijn opgebouwd uit verschillende kracht en cardio oefeningen door elkaar heen gemixt wat de les dynamisch houd. Binnen 1 uur tijd heb jij je volledige lichaam op zowel conditioneel als krachtgebied getraind. HIIT trainingen zorgen voor een verhoging van je hartslag wat zorgt voor een betere vetverbranding dan wanneer je cardio zal gaan doen op bv de loopband, fiets of cross trainer. Of terwijl wil je snel afvallen doe dan mee aan onze HIIT lessen!!!!

Pump is een groepsles dat is ontwikkeld om de kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zo veel mogelijk calorieën te verbranden. De training duurt 1 uur waarbij alle belangrijke spiergroepen worden getraind, onder begeleiding van een instructeur, met behulp van een barbell. De gewichtskeuze bepaalt de deelnemer zelf.

Sh’Bam is de perfecte manier om op een leuke manier vet te verbranden. Er wordt gedanst op populaire nummers die hoog in de hitlijsten staan. Het is niet alleen leuk maar ook goed voor je conditie. Het is het type cardio waarbij je nooit naar de klok zal kijken om te zien of de tijd al voorbij is. Wil je vooral veel plezier beleven tijdens de training maar tegelijkertijd ook vet verbranden, dan is Sh’Bam een absolute aanrader!

Spinning is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Er is maar 1 manier om echt af te slanken en dat is door veel calorieën te verbruiken. Bij een les spinning gebruik je tussen de 800 a 1000 calorieën. Spinning maakt dus een einde aan het overtollige vet van het hele lichaam en specifiek het vet in de buik, billen en benen. Spinning is voor iedereen, doordat de weerstand van de fiets door de deelnemer zelf continue op eigen niveau kan worden afgesteld.

Yoga draagt bij aan een gezond lichaam en zorgt voor een juiste balans tussen lichaam en geest. Yoga is niet prestatiegericht en iedereen kan meedoen. Naast het in balans brengen van lichaam en geest draagt yoga bij aan de soepelheid van het lichaam en heeft het een ontspannende werking.

Lees meer over Yoga bij Sportclub Sens >>

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Sportclub Sens!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Sportclub Sens, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!