Home > Kinder fitness Hoogezand

Kids Get Fit Program kinderfitness Hoogezand bij sportcentrum Sens

Kids Get Fit Program is het speciale programma voor kinder fitness in Hoogezand van Sportcentrum Sens. Zitten jouw kinderen ook te veel stil? Zijn ze niet bijzonder fit of hebben ze overgewicht? Met het Kids Get Fit Program krijgen alle kinderen lol in bewegen en sporten. Hun fitheid wordt beter, ze voelen zich weerbaarder en leren spelenderwijs wat discipline is.

Voordelen Kids Get Fit Program kinder fitness Hoogezand

Wat kun je zoal doen tijdens Kids Get Fit Program?

Kids Fitness Program Hoogezand

Kracht- en conditietraining voor kinderen, waarbij zij ook nog eens hun coördinatie verbeteren. Ze spelen spellen in groepsverband, zoals trefbal, tik- & vangspelletjes en reactiespellen. Ook is er een gevarieerde circuittraining met losse materialen en altijd weer andere onderdelen. En last but not least gaan ze aan de slag op fitnesstoestellen. Bij alle onderdelen houden wij qua belasting in de eerste plaats rekening met het kinderlichaam in ontwikkeling.

Jeugd fitness Hoogezand

Kids Kickboksen Hoogezand

Kinderen worden weerbaar en leren voor zichzelf opkomen met deze laagdrempelige training van kickbokstechnieken. De kinderen gaan niet sparren, ze krijgen dus beslist geen klappen of trappen te verduren. De kids gaan aan de slag met hun lichaamsbeheersing, leren vertrouwen op hun eigen lichaam. Ook discipline is een belangrijk onderdeel van Kids Kickboksen.

Kids kickboksen Hoogezand

Kids Dance Hoogezand

Lekker dansen op de nieuwste stoere muziek die hip is onder kinderen. Van urban hiphop tot streetdance, het maakt niet uit wat de nieuwste hype is, bij Kids Dance dansen ze op de muziek die zij mooi vinden. Iedereen danst individueel tijdens deze groepstraining. En samen werken de kinderen regelmatig toe naar een demonstratie of optreden.

Kids dance Hoogezand

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Sportclub Sens!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Sportclub Sens, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Beste leden,

Vanaf dinsdag 05-07-2022 is het zomer groepslessenrooster ingegaan dit houdt in dat er een aantal lessen komen te vervallen.

De volgende lessen komen te vervallen tot na de vakantie

• Dinsdagavond Circuittraining 5-7-22 t/m 23-8-22 en van 13-9-22 t/m 20-9-22
  • Woensdagochtend Spinning 20-7-22 t/m 10-8-22
  • Vrijdagavond Spinning 22-7-22 t/m 12-8-22
  • Woens- & vrijdagavond Cardioboxing 8-7-22 t/m 2-9-22

De volgende lessen komen (ook) te vervallen:

• Bodyshape: Dinsdagochtend 02-08-2022
  • Kids fitness: Dinsdagmiddag 02-08-2022 & 09-08-2022
  • Body balance Dinsdagavond 31-07-2022 & 02-08-2022
  • Cardio Dance: Woensdagochtend 03-08-2022
  • Yoga: Donderdagavond 04-08-2022
  • Pump: Vrijdagochtend 05-09-2022 tot 02-10-2022

Let op!!! Gewijzigde openingstijden:

Daarnaast hanteren wij in de periode van 1 t/m 28 augustus
(bouwvakvakantie + 1 week) het zomerrooster.

Onze gewijzigde openingstijden zijn van:

Maandag t/m vrijdag: 8:00-13:00 – 17:00-21:30
Zaterdag en zondag: 9:00-13:00 (reguliere openingstijden)