Home > Bedrijfsfitness Hoogezand

Bedrijfsfitness Hoogezand, goed voor werkgever én werknemer

Sportclub Sens in Hoogezand doet mee aan Bedrijfsfitness Nederland

Bedrijfsfitness voor Hoogezand en omgeving doe je bij Sportclub Sens in Hoogezand. Wij zijn aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Je kunt bij ons terecht voor een unieke arbeidsvoorwaarde voor je medewerkers: fitnessen met hoge korting dankzij belastingvoordeel.

Wat is bedrijfsfitness?

Sporten bevordert de gezondheid, geeft energie en voorkomt ziekte (-verzuim). Daarom stimuleert de overheid werknemers om naar de sportschool te gaan. Bedrijfsfitness is fitness met belastingvoordeel voor werknemers. Je werkgever mag de kosten van de fitness aftrekken  van de loonbelasting.

Bedrijfsfitness Hoogezand voor werkgevers

Sportende medewerkers zijn productiever en fitter. Ook zijn medewerkers die fitnessen gemiddeld zes dagen per jaar minder ziek. Ze zijn dus productiever en de verzuimkosten zijn lager. Bedrijfsfitness is voor je medewerkers ook voordelig, zijn betalen aanzienlijk minder voor hun workouts. Zoek je bedrijfsfitness in Hoogezand en omgeving? Sportcentrum Sens is officieel lid van Bedrijfsfitness Nederland.

Voordelen van bedrijfsfitness voor werkgevers

Bedrijfsfitness Hoogezand voor medewerkers

Heb je een drukke baan? En ook nog een leuk sociaal leven? Dan is de verleiding misschien wel eens groot om niet te gaan sporten. Je weet natuurlijk wel dat dat niet verstandig is. Dan kan een stok achter de deur misschien heel goed helpen om je te stimuleren om toch te gaan sporten. Bedrijfsfitness is een hele mooie stimulans om te blijven sporten. Informeer eens bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn.

Voordelen van bedrijfsfitness voor medewerkers

Ben je werkgever of werknemer en wil je profiteren van de voordelen van bedrijfsfitness in Hoogezand? Neem contact op met Sportcentrum Sens, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Sportclub Sens!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Sportclub Sens, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Beste leden,

Vanaf dinsdag 05-07-2022 is het zomer groepslessenrooster ingegaan dit houdt in dat er een aantal lessen komen te vervallen.

De volgende lessen komen te vervallen tot na de vakantie

• Dinsdagavond Circuittraining 5-7-22 t/m 23-8-22 en van 13-9-22 t/m 20-9-22
  • Woensdagochtend Spinning 20-7-22 t/m 10-8-22
  • Vrijdagavond Spinning 22-7-22 t/m 12-8-22
  • Woens- & vrijdagavond Cardioboxing 8-7-22 t/m 2-9-22

De volgende lessen komen (ook) te vervallen:

• Bodyshape: Dinsdagochtend 02-08-2022
  • Kids fitness: Dinsdagmiddag 02-08-2022 & 09-08-2022
  • Body balance Dinsdagavond 31-07-2022 & 02-08-2022
  • Cardio Dance: Woensdagochtend 03-08-2022
  • Yoga: Donderdagavond 04-08-2022
  • Pump: Vrijdagochtend 05-09-2022 tot 02-10-2022

Let op!!! Gewijzigde openingstijden:

Daarnaast hanteren wij in de periode van 1 t/m 28 augustus
(bouwvakvakantie + 1 week) het zomerrooster.

Onze gewijzigde openingstijden zijn van:

Maandag t/m vrijdag: 8:00-13:00 – 17:00-21:30
Zaterdag en zondag: 9:00-13:00 (reguliere openingstijden)