Home > Maak kennis met onze personal trainers

Maak kennis met onze personal trainers

Video afspelen

Naam 

Jody Wagenaar

Bedrijfsnaam 

Body & Mind


Ik ben afgestudeerd personal trainer en lifestyle coach. In mijn trainingen ligt de focus op het creëren van een juiste fundering en houding om een fit en functioneel lichaam op te bouwen. Zo kunnen lichamelijke klachten worden voorkomen of genezen. Ik ben gespecialiseerd in hulp bij aankomen en afvallen, sterker en sneller worden, mobiliteit- en stabiliteit-trainingen, houdingcorrecties, ademhalingstechnieken en het kweken van een summerbody.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact op met mij.

Jody Wagenaar

0611276467

info@bodyenmind.eu

Video afspelen

Naam 

Sanne Aitink


Ik ben praktisch en theoretisch breed onderlegd, met 15 jaar ervaring in sport en beweging. In mijn trainingen ligt de focus op jou en jouw doelen.Wat je ook uit de trainingen wilt halen: samen maken we een sterker mens. Er wordt vooral gewerkt vanuit eigen lichaam, zonder zware apparaten.Mijn specialisatie ligt in het werken met rugklachten en het opbouwen van core stability, uithoudingsvermogen en vetverbranding, in het bijzonder tijdens en na zwangerschap.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact op met mij.

Sanne Aitink

0631497904

Sanne_aitink@hotmail.com

Video afspelen

Naam:

Robbin Nieborg


Bedrijfsnaam:

Leven met Kracht


Ik ben een gediplomeerd Personal trainer en Lifestyle coach. Mijn specialisatie is het voorkomen en of genezen van klachten, door middel van mobiliteit- en stabiliteit trainingen, ook ben ik gespecialiseerd in aankomen en afvallen. Dit doe ik voornamelijk met oefeningen waarbij we het eigen lichaam gebruiken, ook werk ik samen met diëtisten zodat voeding volledig geoptimaliseerd kan worden. Dit allen wordt gecombineerd met een homeopathische manier van coachen, om zo begeleiding op maat te leveren.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan direct contact op met mij!

Robbin Nieborg

0636389880

levenmetkracht@outlook.com

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Sportclub Sens!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Sportclub Sens, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!