Home > Maak kennis met onze personal trainers

Maak kennis met onze personal trainers

Video afspelen

Naam 

Jody Wagenaar

Bedrijfsnaam 

Body & Mind


Ik ben afgestudeerd personal trainer en lifestyle coach. In mijn trainingen ligt de focus op het creëren van een juiste fundering en houding om een fit en functioneel lichaam op te bouwen. Zo kunnen lichamelijke klachten worden voorkomen of genezen. Ik ben gespecialiseerd in hulp bij aankomen en afvallen, sterker en sneller worden, mobiliteit- en stabiliteit-trainingen, houdingcorrecties, ademhalingstechnieken en het kweken van een summerbody.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact op met mij.

Jody Wagenaar

0611276467

info@bodyenmind.eu

Naam 

Tom van der Hulst

Bedrijfsnaam 

Training & Movement


Met ruim 15 jaar ervaring als gecertificeerd Personal Trainer heb ik al honderden mensen mogen helpen in het bereiken van hun doelen. Waar verantwoord en effectief trainen erg belangrijk voor me zijn, is elke sessie natuurlijk ook volledig aangepast op jouw klachten, doelen en wensen. Mijn specialisatie is het verbeteren van jouw lichamelijke en mentale welzijn, Personal Training is dan ook een geweldige investering in je gezondheid, voor nu en de effecten op langere termijn.

Verder ondersteun ik je op verschillende gebieden die nodig zijn voor het behalen van jouw doelen, training, voeding, gewoontes, leefstijl en mindset. Als je het gevoel hebt dat ik jou kan helpen, laat het me weten via de mail, een telefoontje of een whatsapp en we plannen even een gesprek in!

Tom van de rHulst

0651478453

info@trainingandmovement.nl

www.trainingandmovement.nl

Video afspelen

Naam 

Sanne Aitink


Ik ben praktisch en theoretisch breed onderlegd, met 15 jaar ervaring in sport en beweging. In mijn trainingen ligt de focus op jou en jouw doelen.Wat je ook uit de trainingen wilt halen: samen maken we een sterker mens. Er wordt vooral gewerkt vanuit eigen lichaam, zonder zware apparaten.Mijn specialisatie ligt in het werken met rugklachten en het opbouwen van core stability, uithoudingsvermogen en vetverbranding, in het bijzonder tijdens en na zwangerschap.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact op met mij.

Sanne Aitink

0631497904

Sanne_aitink@hotmail.com

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Sportclub Sens!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Sportclub Sens, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!