Home > Afvallen Hoogezand

Afvallen Hoogezand: effectief afslanken doe je bij sportcentrum Sens

Crash-diëten. Thema-diëten. Jojo-effecten. Ben jij ze ook zo zat? Wil jij de strijd tegen de kilo’s nu eindelijk wel eens écht winnen? Afvallen in Hoogezand is bij Sportcentrum Sens heel effectief. Met persoonlijke begeleiding en adviezen op het gebied van voeding en beweging helpen wij al onze écht verder: van een voedingsschema en bewegingsadvies voor alle leden van onze fitness tot complete persoonlijke begeleiding bij de personal training.

Afslanken Menen

Hoe kan het dat bij Sens Hoogezand afvallen wél lukt?

Dat kan omdat Sportcentrum Sens de gezelligste sportschool van Hoogezand en omgeving is. Wij weten als geen ander dat sporten en bewegen leuk moet zijn. Dat eten en drinken niet alleen gezond moet zijn, maar vooral ook lekker. En dat je plezier moet beleven bij het bewegen. Wat je doet, moet bij je passen. Daarom is afvallen in Hoogezand bij Sportcentrum Sens zo effectief.

Geleidelijk werken we toe naar een nieuwe leefwijze, die helemaal bij jou past. Afvallen in Hoogezand was nog nooit zo gemakkelijk!
Maurus
Personal trainer

Hoe werkt afvallen in Hoogezand bij Sportcentrum Sens ?

  • Kom je voor het eerst binnen, dan beginnen we met een intake
  • Op basis van jouw voorkeuren en doelen stellen we voor jou een persoonlijk schema op voor training op onze eGym of reguliere fitnessapparatuur
  • Je gaat beginnen met trainen: op de eGym, individuele fitness of een van onze groepslessen
  • Periodieke monitoring van je vorderingen door een van onze trainers
  • Eventuele aanpassing van je trainingsschema

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Sportclub Sens!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Sportclub Sens, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!