Faciliteiten Sportclub Sens

Kids Get Fit
Begeleiding
eGym

Met de eGym traint u uw hele lichaam in   slecht 30 minuten en dat zonder blessures.   Met de eGym wordt sporten weer leuk!

Meer Informatie

Lounge Bar

In onze leuke bar kunt u gratis koffie en thee drinken en gezellig bijkletsen, bij Sportclub Sens voelt u zich nooit alleen!

Sauna

In onze heerlijke sauna komt u helemaal tot rust na een gezellige groepsles of een actieve ronde op de eGym. Wist u dat een saunasessie enorm gezond is en ook nog eens goed voor uw huid?!

Kids Get Fit

Bewegen is gezond, ook voor kinderen.   Daarom biedt Sens speciaal voor kinderen   een Kids get fit programma aan. Dit   programma is speciaal afgestemd zodat   sporten leuk wordt voor kinderen!

Begeleiding

Onze focus als sportclub ligt op de begeleiding van onze leden. Onze fitness instructeurs zijn gecertificeerd en bekwaam om u te instrueren, motiveren en waar nodig te corrigeren. Wanneer u zich bij ons aanmeldt, dan krijgt u eerst een uitgebreide intake waarin uw hulpvraag en doelen duidelijk na voren komen.

Meer info