De eGym Club

De eGym Club van Hoogezand

EGYM BIJ SPORTCLUB SENS

Wat is de eGym-Cirkel?

Er is een nieuwe leuke manier om te trainen! De eGym-Cirkel! Dit is een combinatie van 8 volledig automatische toestellen. De eGym-Coach stelt alles in naar je eigen gegevens, dus hoe ver je bent, je resultaten en creëert zo de ideale work-out. Dit kunnen onder andere oefeningen in de zitpositie zijn, lig positie en een staande positie. Elke deelnemer uit de eGym-Cirkel krijgt op elk toestel 30 minuten en wisselt zo door, dit zorgt voor een complete work-out. Zonder wachttijden, omdat je altijd bezig bent. Zo zal het ook niet snel saai worden!

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

• Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart
  • Effectieve training , slechts 2x30 minuten per week
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding
  • Altijd & overal inzage in het trainingsresultaat