Sportbegeleiding

bij Sportclub Sens

Sportbegeleiding bij Sportclubsens

SPORTBEGELEIDING

Bij Sportclub Sens Hoogezand staat goede begeleiding centraal. Daarom hebben wij altijd een sportbegeleider voor jou ter beschikking!

BEGELEIDING

Onze focus als sportclub ligt op de begeleiding van onze leden. Onze fitness instructeurs zijn gecertificeerd en bekwaam om u te instrueren, motiveren en waar nodig te corrigeren. Wanneer u zich bij ons aanmeldt, dan krijgt u eerst een uitgebreide intake waarin uw hulpvraag en doelen duidelijk na voren komen. Hierop wordt een trainingsschema opgesteld. Daarnaast geven wij voor zowel nieuwe als bestaande leden voedingsadviezen en maken wij opmaat gemaakte voedingsschema's. Zowel voor de training- als voedingsschema's kunt u ervoor kiezen om extra begeleid te worden.

Sense_25