Personal trainer/fitnessinstructeur

GEZOCHT: personal trainer/fitnessinstructeur

Ben jij een echte sportfanaat met verstand van zaken? En vind je het leuk om mensen te motiveren en begeleiden tijdens hun workouts? Sportclub Sens zoekt een enthousiaste personal trainer/fitnessinstructeur als aanvulling op het huidige team. Bekijk direct of jij je herkent in onderstaand functieprofiel.

Jouw functieprofiel

De ideale nieuwe personal trainer/fitnessinstructeur van Sportclub Sens is:

• Woonachtig in de omgeving van Hoogezand of de stad Groningen;
  • Sociaal, klantgericht en flexibel inzetbaar;
  • Is bekend met het opstellen van trainingsschema's en bij voorkeur ook voedingsschema's;
  • In het bezit van een diploma Fitnesstrainer A of is bezig/bereid dit diploma te behalen;
  • Kan zelfstandig werken;
  • Heeft geen 9-tot-5-mentaliteit;
  • In het bezit van rijbewijs en vervoer (indien je buiten Hoogezand-Sappemeer woont);
  • Het liefste bezig met andere mensen helpen hun sportdoelen te behalen.

Wat wij jou bieden

Natuurlijk ben je benieuwd wat wij jou te bieden hebben als je bij ons komt werken:

• Marktconform salaris
  • Een uitdagende, zelfstandige functie
  • De mogelijkheid om jezelf te ontplooien en je kennis te kunnen inzetten
  • Doorgroeimogelijkheden

Meer over Sportclub Sens

Bij Sportclub Sens geloven wij dat sporten erg goed samen gaat met gezelligheid. Op een leuke manier verantwoord leven: daar staan we voor. Wij willen onze klanten meegeven dat bewegen niet alleen goed voor je is, maar dat het ook erg leuk is om samen gezond bezig te zijn. Onze sportschool in Hoogezand heeft een ruim aanbod.

Interesse? Laat het ons weten

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wacht niet langer, maar neem direct contact met ons op! Mail je CV en motivatie naar info@sportclubsens.nl t.a.v. dhr. J. Veuger. Liever bellen? Dat kan op telefoonnummer 0598 322 400.