Kids Get Fit

bij Sportclub Sens

Kids Get Fit bij Sportclub Sens

JEUGD GROEPSLESSEN

Kunt u niet kiezen uit het grote aanbod van onze gezellige groepslessen? Probeert u dan het testpakket waarbij u alle groepslessen probeert om erachter te komen welke groepsles het beste bij u past!

Kickboxen 4 Kids
Jeugd Fitness
Urban Hip Hop Kids
Kickboxen 4 Kids

Kickboxen is de ideale manier om kinderen van hun overtollige energie en gewicht te verlossen. Daarnaast zorgt het er voor dat kinderen die minder weerbaar zijn steviger in hun schoenen staan. Kickboxen is niet alleen leuk maar ook erg goed voor de gezondheid en motoriek van kinderen!

Jeugd Fitness

Het is incorrect dat kinderen niet aan fitness mogen doen. Fitness, bevordert de leerprestatie, geeft een beter zelfbeeld en voorkomt en bestrijdt overgewicht bij kinderen. Het laatste is iets wat in het huidige tijdperk van smartphones, tablets en computers veel voorkomt. Dit heeft als gevolg dat een groot gedeelte van de jongeren tegenwoordig lijdt aan overgewicht. Daarom vinden wij het belangrijk dat juist deze jeugd nu al bewust wordt van het feit dat bewegen gezond is. Onder begeleiding van een fitnessinstructeur maken de kinderen op een leuke en speelse manier kennis met fitness.

Urban Hip Hop Kids

Dit zijn verschillende dansstijlen als breaking, popping en locking door elkaar heen gemixt. Deze dansstijlen worden opgevoerd op moderne hedendaagse dance of hiphop nummers. Deze lessen worden gegeven door gecertificeerde Urban hiphop dansinstructrices. Ook zijn de Urban hiphop lessen een goede cardio en erg bevordelijk voor een betere conditie en kun je er op een leuke manier een paar kilo mee kwijt raken. Aangezien obesitas en overgewicht aanzienlijk is toegenomen de laatste jaren onder jongeren sinds de tablets en smartphones. De Urban hiphop lessen zijn onderverdeeld in 2 groepen, voor de aller kleinsten 4 t/m 7 jaar en van 8 t/m 12 jaar.